Pocket

Pocket (ex Read It Later) 5.0

Pocket: artikelen opslaan en later lezen

VOOR

  • Content offline beschikbaar
  • Werkt op verschillende apparaten
  • Artikelen delen vanuit de app

TEGEN

  • Weinig opties voor beheren lijst
  • Video's niet offline beschikbaar

Goed
7

Pocket is een gratis multiplatform applicatie waarmee je inhoud van internetpagina's opslaat en op een later tijdstip weer opent. Kom je 's ochtends in de trein naar werk een artikel tegen, maar heb je geen tijd om 't te bekijken? Bewaar het met Pocket en lees de inhoud 's avonds op de bank nog eens door op je telefoon, tablet of computer.

Voordat je met Pocket aan de slag kan, moet je je bij de dienst aanmelden, maar dat is zo gepiept. Nu begint de pret: open een willekeurige nieuws app of surf naar je favo site om een artikel te lezen. Eenmaal binnen het stuk klik je op de deelfunctie, waarin je de optie "Add to Pocket" vindt. Klik je hierop, dan slaat Pocket het artikel (maar ook video's en afbeeldingen) voor je op.

Je lijst van opgeslagen artikelen is via elk apparaat te raadplegen, ook zonder internetverbinding. De installatie van de Pocket app op 't toestel van consumptie is daarbij wél een vereiste. Toch is een internetverbinding handig, want zo is je leeslijst altijd up-to-date en heb je toegang tot je artikelen via getpocket.com. Verder geeft Pocket opgeslagen inhoud in de oorspronkelijke webvorm of als magazine weer, waarbij de laatste vorm heerlijk wegleest.

Pocket is een onmisbare cloud-dienst voor leesgrage types die altijd tijd tekort komen.

Meeste downloads Browsers voor iphone

Meer
Pocket

Download

Pocket (ex Read It Later) 5.0

Beoordelingen about Pocket