Pocket

Pocket voor Mac

Bekijk video's, foto's en artikelen offline

Kom je op internet een interessant artikel tegen maar heb je geen tijd om het te lezen? Met de gratis nieuws-app Pocket sla je artikelen, foto’s en video’s op zodat je ze later offline bekijkt. De populaire nieuwsverzamelaar is naast iOS en...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Gebruiksvriendelijk
  • Automatische downloads
  • Goede zoekfunctie
  • Automatisch goede weergave

TEGEN

  • Registreren duurt redelijk lang

Uitmuntend
8

Kom je op internet een interessant artikel tegen maar heb je geen tijd om het te lezen? Met de gratis nieuws-app Pocket sla je artikelen, foto’s en video’s op zodat je ze later offline bekijkt. De populaire nieuwsverzamelaar is naast iOS en Android nu ook beschikbaar voor Mac.

Pocket voor Mac is een goede adaptatie van de mobiele app. In deze versie maakt het programma handig gebruik van het formaat van een laptop of desktop. Opgeslagen artikelen verschijnen links in je scherm en als je er op klikt vouwt het zich uit aan de rechterkant. Daarbij heb je de keuze tussen web- en magazineweergave. Dit biedt onder andere het voordeel dat je artikelen zonder reclame leest. Bovendien bepaalt Pocket voor Mac welke weergave het beste past en onthoudt dat voor je.

Het aanmaken van een Pocket account is eigenlijk het meeste werk. Als dit klusje klaar is verbind je gemakkelijk telefoon, tablet en desktop met jouw Pocket. Nu kan de zoektocht naar interessante artikelen en mooie foto’s beginnen. Heb je iets gevonden dat de moeite waard is om te bewaren? Klik in het artikel op save en vervolgens downloadt Pocket direct alle artikelen voor offline gebruik. Vanaf dit moment bekijk je nieuwe foto’s of leuke filmpjes op een van je verbonden apparaten.

Pocket blinkt uit door de gebruiksvriendelijkheid van het programma. De interface is minimalistisch maar de Mac versie behoudt alle eigenschappen van de mobiele apps. Zo deel je bijvoorbeeld makkelijk artikelen en pas je het formaat van de tekst aan. Met de zoekfunctie browse je eenvoudig door bewaarde artikelen.

Pocket voor Mac is een must-have voor leesgrage types die teksten, foto's en video’s op een later tijdstip willen bekijken.

Meeste downloads Tijdschriften & Kranten voor mac

Pocket

Download

Pocket 1.1.0

Beoordelingen about Pocket

×